Sie oot niin ko silitelly, vidde.. kaks tuntia!! Miekii kyllä silittelen tuota koiruutta, va, en kyllä ihan noin pitkää ruppeemaa kerralla.

Tul tuossa mieleen, ko mie olin käämässä tässä männä kesänä, tuolla lintsillä(ko ruukataan sannoo, niin ko slangia) kövin siellä pyörittelemässä sitä mualimanpyöröö (kukkaan ei kyllä ostanna vokkaalia). Voe, heleveta että pelotti, mie olin silimät kiinni koko ajan. Sitte mie piätin olla ihan maan tasalla loppuajan.

Pussauskoppi oli kyllä kiva kokemus, mie mänin sinne ja uotin..ei perskuta-rallaa kettään käännä, vaikka mie huulet törröllään uotin, höh. Tosin taisin ottaa pikku tirsat siellä..

Mie tuas saivartelen..asiaan..myö lähettiin sen Ryynäsen kanssa sieltä Lintisn laaksoon, johonkin suuntaan autolle päin, hiä ko on miun kuski ja podi-kaarti (mie ko oon niin hemaseva leidi jotta, ihan iholle tulloovat, vieraat miehet, varsinkin virkavallan nuoret miehet, suuntaavat niin kiinnostunneita katseita..aena minnuu kohti). No nii, myö siinä käveltiin ja jiätiin yhtee paikallisseen kuppilaan ulkoterassille istummaan. Mie huomasin vastapiätä jotta siellä luki markiiseissa *antikvario* kovin oli haalistunneet tekstit, va mie sannoin Ryynäselle jotta käyppä hakemassa tuolta miulle vaikka Aku Ankkoja matka lukemiseks, se nimittäin on melekosta korkee-jännitystä Ryynäsen kyyvissä.

Hiä män..viipyi..ja viipyi..sitte hiä tulloo, ei oo tietookaan Akuskeista, pöllähtännä ilime nuamalla..

Sitte mie hokasin, ko myö käveltiin siitä ohi..ovessa luki *Thai hieronta* juupa juu tais suaha Ryynänen melekosta silittelyä..

Terveisiä vuan oopperajuhlilta, mie justiisa kottiuvuin, vanahasta muistista osasin ottoo toppahousut, siellä on aena niin helevetan kylymä. Pullo punkkua män, että heilahti, loppu ajasta mie kuuntelin korvalapuilla Reterikkiä ja taisin nukahtaakkii. Va piä-asia on, jotta kesän kultturelli tarjonta on otettu vastaan.

Tämmöstä tänne..mie lähen liiterriin..tietenniin, nyplää pitsiä..

Hellu-rei ja kirnupiimää pullo..

Kesäterveisin
Hilima von-pusi-pusi :}