varmaan ihmetelly, missee se Hilima oikein on ku ei oo kuulunna mittää.. No miulla vähän kurahti yli tuon Puijon tornin ja mie oon ollunna tiällä Äkäslompolossa. Sitte vielä tää koommattori-värttinä heitti henkesä, män ihan pimiäks, siitä loppu virtanen. Onneks mie törmäsin tiällä yhteen suapastehtaan nörttii ja hiä anto tälle värkille tekohenkitystä, laitto piuhan piähän ja ka'vot, se aloko pelittämmään.

Mie tein sille muikkukulon ja kyytipoijaks kot'kaljaa ja hiähä innostu miulle neuvoo kikka'kolomossii, miulla on tässä joku rafiikka ohjelma, millä mie vähän muokkasin ku sain onnistunneesti kopioitua yhen Voogue-lehen mallit, nii ni mie muokkasi ne niihin miun poutikkeihi sopiviks. Nyt on vuojen mallistot tehtynnä ja mie laiton ne jo sinne miun Tallinnan tehtaille valamistukseen. On tässä kuulkee, tuuniakkii painettu, vaikka vähän mutkamäkkeekii laskettu nii ja mono-tanssiloissakkii on käytynnä.

Miä oisin jo lähtennä kotia kohti, mutta ei nää tiällä laske minnuu, kaik haluvaa pysyä muikkukukos ja kot'kaljas, miun tää viimene satsi tais mennä vähä överiks, kylä työ tiijätte mittee miä tarkotan :} heh heh.

Kottoo miä kuulin että se Selema-Serafiina on piättänyt jiähä sinne Epspanjaa pysyvästi asumaan, ei kuulemma uskolla tulla takas, ol anoppi sellaset lähtöpassit antanna.

Hyvvee viikon alakua!

Hilima von hengissä ja hyvin voipana :}