Hilimahan tunnustautuu vuate-friikiksi, niin ko joskus oon kertonnakkii, mie vaehan vuatteita kolome kertoo päevässä. Jos uamulla on vaaleenpunanen kausi mänössä voe puolenpäevän aekaan olla vijoletti ja illalla sitte keltanen. Se aena roikkuu senhetkisestä mielenluajusta, niihh.

Usseinmiten kesäaekaan mie käätän kaaniita kukallissii leningkejä ja tietennii sävy-sävvyyn lenkkareita, niillä piäsoo lujjaa, joskus kun on kiire mie vetäsen vua kumisuappaat jalakaan, ei tarvihe solmia kengännauhoja, vaikka on miulla semmosia tarralenkkareitakkii. Mie oon aikamoinen lenkkari ja kassi friikki kans, mut ko mie en kehtoo (kerkii) vaihella noita kassia kovin ussein, miulla on ollu sama reppu kait 25 vuotta..sieltä löötyy kaek tarpeellinen piuti-päkistä sorkkarautaan, just äsken sattu kätteen hammastikku 80-luvulta..

Röyhelöt ne vasta miun intohimo onkii..mitä enemmän sitä hullaantunneempi mie oon..sopivasti kukkakuosiin yhistettynnä, kunnon läskipohja kengät kruunaa kokonaisuuven tai lantsaritkii voes olla chic.

Mie en oikein ossoo kävellä kovin korkeissa kengissä, oikeesti mie en pysy pystyssä, kerran mie kokkeilin ja ko miun piti juosta 100 metrin aijat, mie olin 45 metrin jäläkeen tuolla ensiavussa ja vakkuutusyhtiö sano että hyö irtisannoo miun tapaturmavakkuutuksen jos mie vielä meinoon käyttöö korkokenkiä..

Voe voe..saivarteluks männöö tuas..

Hilima von lierihattu