Heippas-vaan rakkahat palsta-pörriäiset, tänään alkaa palstan Big Mother talo eli BM.

Kaikki ovat tervetulleita, kuka ensiksi ehtii on ensimmäinen talon asukas. Seuraavaksi tulleet esittäytyvät ja näin..päästään tutustumaan toisiimme.

Voit olla oma itsesi tai virtuaalihahmo, esim. metroseksuaali, homppeli, ulkomaalaistaustainen, hoono-soomi-tatjaana, tyhjänpäiväinen bimpelo, raskaana oleva, peräkammari poikamies, ym. laidasta laitaan, ketään ei heitetä ulos, kaikki ovat tervetulleita.

Taloon voi tulla milloin vaan, ketään ei käännytetä, eikä ketään karkoiteta, talossa voi olla niin kauan kun haluaa.. Luvassa on Big Motherimaista asiaa, viikkotehtäviä, rangaistuksia, kiitosta, karkeloita ym. Alkuun tutustutaan, malliin 'hei mä oon Irmeli, olin ekka täällä, jännittää'..'moi mä oon Paavo, onpa ihana kämppä, ketähän tulee seuraavaks' jne.

Minä Hilima olen Big Mother näin aluksi, en tietenkään voi päivystää koneella, joten kun laitan BM off viestin, joku muu ottaa roolin, eli laittaa viestin olen BM ja hänen sanansa on laki.

Oukei..Tervetuloa Big Mother taloon!

Hilima von-BM :}

Tänään ilmoitan tulevan viikkotehtävän, myöhempänä ajanjaksona, mikäli yhteydet pelaa..

Huom tämä on BM

Ilta oli tarkoitettu tutstumista varten,,huomaan,,teillä on tylsää, joten ohjelmassa on muutos ja saatte lisätehtävän. Varastohuoneesta voitte hakea pätkän rautalankaa ja muotoilla siitä tämän ohjelman idean..mikäli onnistutte saatte nannaa..elikkä ..´´empäs kerro enempää'

Hilima von-BM :}

Tämä on BM

Melko levotonta teillä on ollut..sillä aikaa kun BM on ollut sijoitettuna sängyn alle.

Koska nggnuligga ratkaisi päivätehtävän, vääntämällä rautalangasta koukun, saatte palkinnoksi vessapaperia Rotta on käyttänyt kaiken paskapapaperin loppuun, pitäkää asukkaat huoli ettei se jylsijä syö seuraavaa pakettia.

*Ggnnuligga*
Hieno suoritus rautalangan kanssa, saat 'my little ponnyn' ekstrana. Saat askarrella lobotomian talossa, jolle-kulle.

*Mamatson ja normaali*
Haluan muistuttaa että saunassakin on kamerat, seuraavan kerran kun tutustutte toisiinne lähemmin..

*sandman*
Salainen tehtävä: tee jotain rotan selibaatin kumoamiseksi, et saa paljastaa että se on tehtävä.

*Mysteriet*
Onko sinulla identiteettikriisi, viittaan sun mottoon ..'..hitto joo mä en pelle oo, jos en mies olla saa'? Madhatko käyttää mahdolliset voittorahat sukupuolen vaihtoon? Voit tulla keskustelemaan asiasta päiväkirjahuoneeseen. Joit liikaa punkkua.

*Tissi-Teija*
pidä huoli että 'ne' pysyyvät paremmin kauluksen alla, aiheutat liikaa paineita miehille..

*Rotta*
Melko iso olet jylsijäksi, ai niin, laboratorio sellainen, mitähän sulle on mahdettu syöttää..
Sulle on lanttukukonsyöntikielto, ilmastointi on jauhanut täysillä sun päästöjä karkottaakseen.

*Milana*
On se hyvä että talossa on edes yks normaali yksilö, saat ylimääräisen puuroannoksen.

*Cheeky*
Kovalla otteella tulit taloon, mut se jenkki-patja on kiellettyjen tavaroiden listalla, saat rangaistukseksi vesisängyn.

*Mustanki*
Se oli tiikerikakkua leijonittain valmistettuna, pidä poika varas noitten naisten kaa, kai sulla joku siveysvyö tuli matkaan, ettei ne ihan joukolla sua käytä..

*Minea-Osama*
Vai pomminaiseks sie osoittauduit, luulen että Rotan kaasuttelut aiheutti bommivaaran, ei siis saa sytyttää tupakkia Rotan läheisyydessä.

*Niisku*
Pois nurkasta ja saa aukaista silmät, saat laulaa yleisön edessä Porilaisen marssin, hopi hopi.

 

Tämä on BM

Varoitan kaikkia miespuolisia talon asukkaita, mikäli 'tietämyskirjan' tieto ei ole vanhentunut, Rotta on kiimassa 4-5 päivän välein..voitte sulkea sen varastohuoneesta noudettavaan kravattikaappiin, mikäli tilanne käy liian ahdistavaksi. Melko muuntautumiskykyinenkin se on eilen palloili alasti ja tänään kuvittelee olevansa kissa vai mikä lie,,oudon värinen se on.

Mysteriet - Alfa-uroksen tuominen taloon oli kiellettyä, teidän touhuilut aiheuttivat pomppivaa ääntelyä ja häiritsi talon yörauhaa..rangaistukseksi joudut juomaan kossupullon yksin. Tarvitsette tyhjää pulloa illan pullonpyöritysleikkiin 'Totuus tai turpaan tulee'.
Sinua ei lynkätty eilen vaan kompastuit Rotan jylsimään sähköjohtoon ja löit pääsi ovenkarmiin josta liuit sängyn alle.

Käykää joku pelastaa Cheeky vesisängystä, se jäätyy sinne kun sängyn lämmitys ei sähkön puutteesta toimi. On viluissaan kääriytynyt vessapaperiin, eikä pääse liikkumaan.

Tytöt - Hurmosmelaan saa pattereita päiväkirjahuoneesta.

Mustanki on kiljun päähämmentäjä, katsjoat odottavat mielenkiinnolla 'yön hämyisiä tuhmia teitä' hoida nuo näppylät parantavalla balsamilla.

Mikä helevatan kyhhäys on ilmaantunut tonne nurkkaan, mitä kaikki toljottaa mairea hymy huulillaan ja kuola valuen..Hä!!

Muuten, jos yöaikaan kuulette outoja ääniä, se on BM talon kummitus, se kulkee kaulin sojossa, mutta on ihan vaaraton..

Ulkona on muuten padallinen muikku-keittoa..bon appetit..

BM