Tälläisen visaisen kysymyksen esitti nimimerkki &roserisu palstalla aikaisemmin.

En voi olla kommentoimatta näin mielenkiintoista arvoitusta, johon me palstalaiset törmäämme päivittäin, vai pitäisikö sanoa aamuittain.

Ensin kiinnittäisin huomiota kielioppiin, lähinnä sanajärjestykseen, mielestäni kysymys kuuluisi esittää "Menikö aamulla sukka väärään jalkaan?" Myös lainausmerkin paikka kuuluu olla kysymysmerkin jälkeen eikä ennen sitä (voisiko joku ystävällisesti tarkistaa asian ja huomauttaa, mikäli olen väärässä).

Yleisempää on pukeutua aamulla kun illalla joten unen pöpperöisenä sukan joutuminen väärään jalkaan on luonnollista. Mutta muuttaako illalla pukeutuminen sukan tilannetta ratkaisevasti?

Kiireessä voisi olla jopa mahdollista, että sukka menee kumppanin jalkaan, jolloin se ehdottomasti on väärässä jalassa.

Voiko varvassukka mennä väärään jalkaan?

Sitten on tietenkin se tilanne kun puhutaan ns. kolmannesta jalasta ja sukasta jota suositellaan käytettäväksi tietyissä tapauksissa..Voidaanko ajatella että sukka on väärässä jalassa jos huomaa touhuilevansa naapurin miehen kanssa?

Voiko tähän keskusteluun ottaa kantaa henkilö joka lämpimän syksyn vuoksi ei vielä käytä sukkia, tai käyttää sukkahousuja? Hänellähän ei voi olla sukka väärässä jalassa.

Tulee vaan mieleen, että jos sukka on oikeassa jalassa, se ei voi olla väärässä jalassa.

Lämpimät terveiset arvoisalle &rosarisulle..sitä saa mitä tilaa:}

Hilima von potku-housu :}