On helkkarin paljon käytännöllisempää, muuttaa toista o-m-a-n-mielen mukaiseksi, kun vaikka nuapurin Seleman mieltymysten mukaan. Esimerkin omaisesti, jos haluaisin muuttaa Sinua Peräkammarin poika, Seleman metodeilla sinusta tulisi nössö-inisevä-vellihousu, enkä sitä haluaisi.

Naisethan ovat tunnetusti uhrautuvia, mitäpä he eivät tekisi teidän ihanien miesten eteen/puolesta. Kuvittele ne kaikki 'kauneuden eteen' kärsimiset mihin naiset uhrautuuvat/uhraavat rahaansa ja aikaansa. Muutama esimerkki: säännöllisesti kampaajalla, kosmetologilla ja manikyyrissä käynnit, puhumattakaan erilaisista jumppa-piireistä (mikä nyt milloinkin on muodissa), ja mikä raastavinta - shoppailu.

On itsestään selvää sekin, että naisilla on hiton paljon enemmän energiaa kun teillä miehillä.. johonkinhan se on tuhlattava, me vaan *silleen luovutetaan* sitä teille, ihan hyvää hyvyyttämme..
Joskus kuitenkin sitä energiaa riittää ihan vaivoiksi asti, ja vaivojakin kun on jo omasta takaa, on vaan pakonomainen tarve vaivautua kohentelemaan muita.

Niin se vaan on, täydellistä miestä ei ole..ilman naista :}

Hilima von peräkammarin-tyttö :}