emännän tiskiä ensi viikonlopun lakkiais/valmistujais-bileissä, askartelemme tänään siis nimikoimme vieraiden kuohuviinilasit.

Elikkäs..hae kaupasta tarvittava määrä kuohuviinilaseja (korkeentaan 100, enempää vieraita ei kannata ottaa vastaan) ja eri värisiä spriitusseja, tietenkin tarvitset vielä erikeepperiä ja sakset ja kun ollaan jo keskiviikossa voidaan korkata pullo kuoharia.

Ideana on, että jokaiseen lasiin kirjoitetaan vieraan nimi ja jotain kivaa hänestä. Vieras käyttää samaa lasia koko juhlan ajan ja vie sen sitten mennessään muistona kivasta juhlasta, omaperäistä, eikös vaan..

Slouganeita laseihin voit keksiä vaikka nuorison kanssa, kysymällä heiltä mitä muistoja heillä on kyseisetä vieraasta. Kannattaa olla kuoharin kanssa varovainen, ettet vahingossa kirjoita kaikkea mitä nuorison suusta putkahtaa, helposti sieltä voi tulla " Ai Mauri-serkku, se vitun homoko" tai "Raisa-täti se ..tanan läskiperse" ..
siis näitä emme kirjoita, vaan kivoja muistoja kuten; "Arja-kummi, sain sulta viimmeks lahjan kun olin 5v." tai "Tuula-mummo, joululahjakalsarit oli makeet" tai "Naapurin Keijo, viiltelin sun renkaat viimme kesänä", huomaatteko, tämä on myös hyvä keino tehdä tunnustuksia, kuka nyt toisen juhlissa alkaa räyhäämään.

Miellyttäviä muisteluhetkiä nuorison kanssa ja mikä kätevintä, vähemmän tiskiä juhlissa.

Hilima von elysee