Rakkaat palstalaiset,

tänään emme askartele vaan perustamme seuralais-palvelun. Kuten tiedämme,, apua saa siivoukseen, ikkunanpesuun ja jopa ruokaostokset tuleevat kotiinkuljetettuina.

Muistellaanpa niitä garrr'meita krapula-aamuja jolloin herää yleensä yksin pää kipeänä ja.. muistikin palailee pätkittäin. Kaikki mokellukset joita on tullut tehtyä, aiheuttavat mielettömän morkkiksen ja tekisi mieli vaipua maan alle.

Ei hätää, soitto Rabula-Rambo/Rambotar-palveluun ja paikalle saapuu henkilö joka siivoaa oksennuksesi, tuo sinulle buranaa ja limpparia, kylmiä kääreitä, mahdollisesti lähikaupasta loivennusta, silittää päätäsi ja paapoo. Mikä parasta, sinun ei tarvitse olla yksin morkkiksessasi hän ymmärtää ja tukee. Hän ottaa vastaan kaikki korvausvaatimus-, haukkumis-, ym. muut jonnin-joutavat puhelut ja puolustelee tekemisiäsi, näinollen saat siirrettyä inhottavat asiat seuraavaan päivään..nautit vaan Rabula-Rambon/Rambottaren hellästä huolenpidosta..

Näin..garrr'meesta päivästäsi tulee kuitenkin siedettävä ja voit taas ensi-kännäilyllä hölmöillä aivan rauhassa, viihteellistä..vai mitä..

Hilima von ei-koskaan-krapulassa