askarteluhetkemme tarjoaa perinteisen näpertelyn lisäksi myös fyysisen rasitushetken vehreässä kesäsäässä, sekä kivan säästövinkin.

Tänään askartelemme säästö-halkopino-possun.

Tarvitset erikeepperiä, sakset, moottorisahan, kirveen, mäyriksen Kohvia ja rukkaset.

No niih, aloitamme korkkaamalla ensimmäisen Kohvin.. moottorisahaa apuna käyttäen kaadetaan puu. Mikäli aijot kaataa puun naapurin metsästä tai puolelta, ehdottaisin yöaikaa tai heidän lomareissun aikana tapahtuvaa kaatoa..siitä sitten vaan karsimaan, sahaamaan pölkyiksi ja halkomaan haloiksi.

Etsi kiva, mielellään varjoinen paikka mihin haluat halkopinosi sijoittaa, aloittelijoille suosittelen vaikkapa seinänvierustaa, pääasia että läjä pysyy pystyssä..ja eiku latomaan halkoja toisen päälle.

Kun pino on valmis laita mäyriksestäsi yksi Kohvi sinne halkojen väliin perinteisen viinavarasto tyyliin. Pitkin kesää kun ostat mäyriksen ja laitat joka lootasta yhden Kohvin säästö-halkopino-possuun, kahdentoista lootan jälkeen sinulla onkin säästössä täysi mäyris..Huisin säästeliästä ja mukavaa, vai mitä..

Ps. Voit muotoilla moottorisahalla pinosi vaikka kivan possun tai mäyräkoiran muotoiseksi.

Kuitenkin..höh.. joku ihmettelee mitä erikeepperillä ja saksilla tehdään.. Aina.. kun askarrellaan,, tarvitaan erikeepperiä ja sakset koristeluun. Ainahan koristellaan kun askarrellaan.

Hilima von pölkky-pää