Täytynee ensimmäiseksi sanoa että miehet olisivat parempia vastaamaan kysymykseesi, heillä on enemmän kokemusperäistä asiantuntemusta kyseisestä askarteluteemasta.

Kuitenkin..koska olen yrittänyt elvyttää käsientaitojen monipuolista käyttöä ja korostaa sen virkistävää vaikutusta, yritän parhaani.

Alkujaan nainenhan luotiin miehen kylkiluusta, joten tarvitset ainakin sellaisen malliksi, voit sitten valmistaa sen joko lasikuidusta tai vinyylistä. *huh* siitä se lähtee.

Itseensä tyytymättömät naiset korjaututtavat itseään, yleensä lisäämällä ulokkeitaan ja toiset taas haluavat poistaa 'elämän tuomaa ylimääräistä massaa' (rasvaimu), jotkut taas kiristyttävät ihoaan, joten tarvitset ainakin silikoonia, imurin, neulaa ja lankaa ja tietenkin erikeepperiä ja sakset, perjantai kun on suosittelen jotain tuhdimpaa virvoketta. Sitten vaan muotoilemaan mieleisesi nainen..

Tarvitset tietenkin koneiston..suosittelen kääntymään asiantuntevan 'itsestään käynnistyvän' (ikävä olisi jos nainen käynnistyisi vaikkapa niin kun ruohonleikkuri narusta vetämällä) naistenkoneistoja myyvän liikkeen puoleen, he ohjelmoivat sinulle mieleisesi naisenkoneiston.
Käynnistymisen voit vielä varmistaa pyytämällä lisäämään 'naiseesi' erinäisiä nappuloita ympäri kehoa josta voit hätätapauksessa käynnistää hänet..et silleen..

Ei ku vaan askartelemaan.. :}

Hilima von ensi-kerralla-leivotaan

 

Pientä tarkennusta vielä edelliseen

Kuten huomasit edellämainittu nainen on vielä raakavedos ja karvaton. Hanki käherrystarvikekaupasta mieleisesi peruukit, tärkeää on että niitä on useita, koska näin voit helposti muokata ulkoista olemusta vaikkapa vain vaihtelun vuoksi. Kiihkeimpiä sessioita silmälläpitäen tarvitset sitä erikeepperiä jolla linttaat sen peruukin kinni.

Koneistopuoleen; nainenhan toimii kauko-ohjaimesta eli voit suurentaa/pienentää tissejä, persettä, reisiä ym. Äänenvoimakkuutta voit säätää tai mykistää kokonaan. Siivouspäivät ja muut kotihommat voit ohjelmoida ajalle jolloin et itse ole paikalla.

Aikas kätevää, vai mitä..kaukosäätimestä vain veivaat kulloinkin tarpeeseesi sopivan naisen. Uhkean pitkäsäärisen blondin kanssa käyt bilettämässä kavereiden kiusaksi, asianmukaisen ulkomuodon kanssa liikelounaalla, krapula-aamuksi muokkaat hoivatyylisen naisen silittämään päätäsi jne.

Mikä ihaninta, sinulla ei ole kaikkitietävää ikävää ja sinua mollaavaa anoppia.

Hilima von ja-ensi-kerralla-leivotaan-II