Kauniin syyssään vallitessa, vietämme kevyttä-viini-kerhoa ulkosalla, kauniin lammen äärellä retkeillen ja nauttien viiniä, tahi, kossua, keppanaa, kirnupiimää, smurffi-kolaa, lihalientä tahi mitä vaan..k-e-v-y-e-s-t-i..k-e-p-e-ä-s-t-i..elikkä..k-ö-y-k-ä-i-s-e-s-t-i..

Kaikki jäseneksi kirjautuneet on hyväksytty. Anteeksi migu ja Sini-tintti, kun en ollut huomannut 'käsitellä' teidän lomakkeita, ne taisivat kadota pöydän alle kiiruussa.

Kuukauden kevytviiniksi valitsin erityisen käteväksi retkeilyyn osoittautuneen juoman, joka oikeassa suhteessa kossulla lantrattuna saa kätevästi hyvän maininnan * melko humalainen (lopuksi)*. Pahvisen tetra-kuoren ansiosta, tölkki on miellyttävän kevyt kantaa ja mikä parasta, tyhjän tölkin voi kätevästi polttaa nuotiossa, joten hylsyongelmaa ei tule, puhumattakaan roskaamisesta, eikä tölkki myöskään säry jos sattuu ote lipsahtamaan.

HUTTUNEN

* kypsän hedelmällinen
* matalahappoinen
* tasapainoton
* helposti lähestyttävä
* täyteläisen runsas
* luonteikas
* farsin elegantti
* erittäin representätive

* erkoismaininta; farsin silmää hivelevän kauniilla etiketillä varusteltu(tosin ehkä vähän sovinistikeittiid) ja disainiltaan erittäin kaunis tölkki !!

Huttunen kannattaa säilyttää asianmukaisessa viinikaapissa. Tetramainen tölkkihän muistuttaa niin paljon tavallista mehupurkkia joten on vaarana että perheen pienet Teletapit tempaseevat, noin niinkun vahingossa, eka kännit, joten viinikaappi on suositeltava säilö.

Retki-kevyt-viini-kerhossa napostelemme Herra Atrialaisen kyrsää Turun sinapin kera, sekä Herra HooKoon maksalaatikkoa.

Pidämme pienen askartelu-cornerin paikan päällä ja valmistamme viinikaapin. Joten jokainen voisi ottaa mukaan vnhan/käytetyn/uuden jääkaapin. Itse tuon perinteiset askartelutarvikkeet, elikäs erikeepperiä, Moran, silkkipaperia, sakset, rautanauloja, sorkkaraudan, lypsyjakkaran, puhelinluettelon, miranolia, poppikoneen, joulukuusenkoristeita, suolakurkkuja, supstraalia, lekan ja palasokeria.

Heille joilla on jo viinikaappi, vaihtoehtoinen askartelu on kevytviinipulloteline, joten siinä tapauksessa, ota mukaasi katiska. Muotoilemme siitä viimeisen disainin mukaisen k.v.p.telineen.

Kaikki rakkahat Palsta Palleroiset ovat sydämelliseti tervetulleita illan pippaloihin täytettyään oheisen ilmottautumislomakkeen.

*********************************************'
Osallistun k.v.kerhon retki-illanviettoon

Nimi: Hilima
Pelkäätkö joulupukkia: vain pimeässä
Luetko Aku Ankkaa: joka keskiviikko
Onko maanantai viikon viddumaisin pvä? aina, myös tänään
Käytkö Lidlissä: juu
Käytätkö huulipunaa: juu, vijolettia
Onko teillä vee-see? on monta
Oletko ihastunut koskaan opettajaasi? en, valitettavasti
Käytätkö alushousuja, kenkiä, muovipusseja? juu, kyllä, en
Kahvi vai tee? saludo
Puhutko unissasi? ei aavistustakaan
Kasteletko kukkia? kyllä
Kuinka usein? aika usein
Syötkö tilliä? en
Entä silliä? yäk
Hikooko jalat? juu
Kärsitkö siitä? kyllä minä ja ympäristö
Pyydätkö eri uskontojen ovelta-ovelle ihmisiä sisään pullakahveelle? aina
Entä pölynimuri kauppiaita? riippuu onks komee
Kiusaako anoppi sinua? ei
Vihaako naapurisi sinua? pitäs kysyä niiltä

********************************************

Hilima von-huttunen :}