Terveisijä mettästä, myö käytiin tuon koiruuven kanssa ehtimässä niitä keisarillisia matsu-löyty-sikö-takeja eli tatti-sienilöitä.

Mie aattelin tehä tosta koiruuvesta semmosen palveluslisäkoiran, niinko ryhveli-sikakii on, eli meinasin opettoo sen ehtimän niitä jappaanilaisten suosimia sieniä. Mie näytin sille sitä matsutaken kuvvoo ja sanoin jotta ETI POIKA, ETI POIKA, hiä pyöritti vua piätään ja ei ku uuvestaan ja ehkä kakskytviis kertaa vielä..ei hiä ponjannu mittään. Siinä oli jo pimmeekii tullunna, se ei varmaan nähnyt kunnolla yksityiskohtia siitä kuvasta..ens kerralla mie laitan sille otsalampun piähän.

Pimmee piäs tosijaan yllättämmään ja enhän mie tiennä missee myö oltiin..ja ainakkii elokuvissa koira aina ossoo kotia joten mie koiruuvelle sanomaan että VIE MAMMA KOTIA, MISSÄ KOTI. Tuassiisa hiä aikasa pyöritteli piätään ja töytyili ees-sun-tuas ko mie tajusin, eihän sillä ruasulla oo ies kompassia suatikka karttaa mukana, höh.

Sitte mie soitin Ryynäselle jotta alahan tulla ehtimmää meijät, tiesinhän mie että ei se tanan törppö meitä kuiteskaan ois löytänä joten soitin rannikkovartiostolle. Hyö soitti sitte ula-taxin ja myö piästiin kotia.

Nyt mie taijan laittaa muutaman air mailin mänemään, ol kopsahellu tuonne postiluukkuun täytettä.


Hilima von-sieni-fani :}