Heips-hei kaikki äidin pikku-palleroiset, tänään tuunaamme itsemme tai vaihtoehtoisesti rupsahtaneen vaimon/miehen/avon/anopin tms.

Miun(Hiliman) ei tarvitse tietenkään itseäni tuunata, koska minä(Hilima) olen säilynyt niin freesinä(tuoreena) ja herkkä(aina punoittava) hipiäni on niin kauniin rapumainen.

Tuunausta varten tarvitset: kirurginveitsen(aesculap) hätätapauksessa morakin käy, lankaa(seitsemän veljestä), huulten muotoiluainetta(botox), sprii tussin(artline), imurin rasvanimuun(hoower) ja mikäli olet taipuvainen tuntemaan kipua pistettäessä tai leikeltävänä suosittelen käyttämään jotain alko-peräistä puudutusainetta, muuten keppana(öffeli/köhveli/lappis) käy hyvin virvoittavana väliaikajuomana.

Aluksi kannttaa piirrellä tussilla viillettävät paikat tuunattaviin kohtiin ja vasta tämän toimenpiteen jälkeen nautitaan puudutusaine.

Sitten vaan tuunaamaan: kohottamaan, silottamaan, lyhentämään, pidentämään, kaventamaan, suoristamaan, korostamaan tai madaltamaan uudistusta vaativia kohtia.

Mikäli huomenna esiintyy hieman turvotusta tai mustelmia, se on ihan normaalia ja häviää ajan myötä.

Kas näin. Oikein rattoisaa tuunailua.

Hilima von-nordström :}