Äijäkäs on siulle tulevat aluspyksorna. Eläkäs hutki ennen kun tutkit. Hilimalalla on patentti, spesiaali menetelmillä valmistettuna nokkosesta saa jopa silkkiäkin hienompaa kangasta, tyyriikshän se tulloopi vielä mutta ratkasuja ehtitään.

Hyvä itea, tuo puotien yhistäminen. Annettas vielä ilimanen kierros siis sahtia ja MakaReettoja jokkaestä täyestä satasen ostosta. Mitenkäs se kottin kuljetus, eihän myö voija altistaa kettää kännissä ajeluun, ostetaanko ulkoo hyvällä provikalla tietysti vai pistetäänkö kuljetusalan pulju samantien?

Laitettas vielä sinne tenavaparkkiin jatkuva mustikkasoppa tarjoilu, milloin ne on sitä syönny ettei puolet ois ryntäillä, siinä joutuuvat ostaa vielä puhtaat vuatteet lähtiissä, jos on vaikka joku kultturelli kohde seuraavaks. Niin, Topelliusta ja Krimlin veljesten tarinoita taustalle, siinä harry potterit kalapennee.

Mie arvelinkin ettei rva Äijäkäs pahastuisi, varsinkin sen jälkeen jos myö niitä kottiinpalluukinkereitä ensin jellonan kanssa vietettää, hiä oppii miut tuntemmaa. Mie en uo mikkää kevytkenkänen naenen.

Kaasujalan raskauteen en taija ottoo kantaa, miulla on kohta kaek viranommaiset kimpussa..eli erittäen maltillinen..

Kyllä miulla alakaa olla jo kot'ikävä, mie lähe kottii.

See juu leiter :}