Mie heräsin tännään tuas kukonlaulun aikaan ja auriko paistoo möllötti niin kaaniisti. Siinä sitte aamu venyttelyjä tehessä mie tuumasin jotta mikäs sen mukavampi on alottoo viikkoo ku Loorti toi viisuvoiton kottii, Leijonat ronssia ja mie ite otin muamiesseuran tikkakisoissa hoppeeta, on ollunna yhtä mitallijuhloo..

Siinä mie sitte hoitelin aamutoimia, puin ilosen värisen kukka-retonkin piälleni ja tein kosmeettisen kohennuksenkii ja arvelin laettoo kahveet tulille, voe jummi-jammi, tyhjä purkkihan se siellä ol ja nii ammotti tyhjyyttään jiäkuappikkii, ei ollunna mittään syötäväks kelpoovoo. Oli tainna jiähä tuas kaapassa käämättä, ei auttana muu ku lähtee Esson puariin uamukahveelle.

Het ku mie sain virtaa autoon nii kuulu 'pim', no mikäs nyt, perskutin pensavalo palo, sit mie muistin että sehän palo jo viimme viikolla, vähä ol jännitystä riittääkö polttoaine Essolle suakka. Miehän en ite koskaan tankoo, ko mie en ossoo, joku tekköö sen miun puolesta, oon mie siitäkkii joskus tainna mainita.
Siinä mie sitte ajoin kaks kilometriä jonkun raktori/lakasukone/ruohonleikkuri/härvelin, mikä-lie-ollut perässä kolomeekymppiä, ja het ku tuli pitkä suora mie polokasin ohitte. Niih, eikös vua ollu polliisi-setä siellä tutkan kanssa, tiesinhän mie että pikavoitot siitä sitte tul. Minnuu otti niin paljon piähän että mie lähin siitä ykkösellä matelemmaan niin hiljoo ko vua osasin kävin kiäntymässä ja matelin uuvestaan ohi ja vilkuttelin polliisi-setille, sit miun pit vielä yhesti ajjoo siitä ohi että piäsin jatkammaan matkoo, siinä vaiheessa mie laitoin lentosuukkoja. Ei perkele antana sakkoja liikenteen hidastamisesta, tulipa testattua sekkii, höh.

Pentsiini riitti Esson puariin ja mie nautiskelin oikeen makosaa sumppia ja korvapuustia, siinä sitte kahtelin ulos ikkunasta ko jäteauto perruuttaa suoraan miun Lamborghinin kylykeen, voe #"%#&"!-#"?%¤#"-#¤"!#..juuh, män vähä pinna.. ja eiku vakkuutusyhtijöön.

Töessä sitte mänkii myöhään ja ku mie äsken tulin kottiin ja kahoin postin niin, siellä oli TENA-Lady tippasuoja näytepakkaus, voi vidddu, en mie nyt nii vanha ole..heleveta kyllähän oli päivälle päätöstä. Että mie alan vihhaamaan näetä muanantaita..

Hilima von maanantai-jo-melkein-pulkassa