Ihanaa..tänään taas tulee töllöstä jalkapalloa, olen suurella mielenkiinnolla seurannut kisoja mutta jotkut asiat ovat jääneet mietityttämään..

Ottelun alussa joukkueiden kenraalit vaihtavat viirejä ja palloja..siis mitä järkee on vaihtaa palloja, eikö jokainen joukkue voi ostaa omat pallonsa omasta maastaan kun roudailla niitä ees-taas. Viirit sitten..kelle ne menee? Pelaajille? Joukkueen johdolle? Kenen seinälle? Siis kuka laittaisi seinälleen viirejä? Kisat loppuu ja jengillä on älytön määrä viirejä ja palloja..

Peliasuja olen katsellut innoissani, positiivista mielestäni on ollut paitojen kivat leikkaukset, tereet ja erikoiset kaulukset. Värit kai tulee jotenkin maakohtaisesti mutta miten teidän mielestä tulisi sukkien väri valita,, paidan vai shortsien mukaan? Yleensä sukat valitaan kengän värin mukaan, mut pojilla näyttää olevan eri värisiä kenkiä.

Peliasujen väreistä tuli mieleeni; joskus on todella vaikea seurata pelin kulkua kun esim. maalialueella on neljää eri väristä ukkoa, on tuomari, maalivahti ja sit pelaajat. Miten voi muistaa kuka on kukakin ja kuka tekee mitä, sekavaa..

Sponssaajat huom! Siis kerrankin kun olisi aikaa tsiikailla mainoksia, ei ainuttakaan mikä kiinnostaisi naisia, on Gillette, Toshiba, Fuiji ym. ei vois vähempää kiinnostaa.

Pelin lopussa on aina mielenkiintoista katsoa kun pojat heittävät paidat pois..vaihtavatko he niitä keskenään, siis voittaja ja häviäjä vai viskaavatko he paidan katsomoon vai mihin paidat päätyvät..Huomioin myös; valkoiseen paitaan pukeutuneilla joukkueilla (Ghana, Hollanti) oli alla hihattomat 'aluspaidat' miksi? Ei nähty paljasta pintaa..vähänkö harmitti.

Monenlaisia tilastoja tehdään, itse olen seurannut Hollywood-aineistoa, siis kuka parhaiten 'filmaa' eli sekkarin kanssa otan aikaa kuka pelaaja pisiten makaa maassa ja viivyttää peliä.

Sit..mun mielestä on epäreilua se, että jotkut saa potkaista pallon (siitä maalin edestä) suoraan esteettömään maaliin, tai onhan se mokke, mut eihän se useinkaan ole mikään este..niin ja toiset joutuu juoksemalla tekemään maalit.

Mut tänään jännitetään Saksa-Argentiina ottelua..Saksa voittaa..se on mun tuntuma.. No, katson ottelun tuloksen tekstiteeveestä..jos muistan.

Hilima von urkka-ruutu :}