Hmmmm..vuuosimalli 69 on aina mielenkiintoinen..

Vanhempikin malli Sinua miellyttäisi, mitenkä ois E-tyypin Jaguar Coupe vuosimallia 1965..Kyseinen yksilö on hyvin säilynyt ja rypytön nahkaverhous saa muunkin kun nasaalialueensi herkistymään..Antautuva etupenkki suorastaan vetää puoleensa..

On totta, että sivilisaatio on vuosituhannet hyödyntänyt interaktiivisessa kanssakäymisessään iloa tuottavia luksus-painikkeita, siksi tässä yksilössä niiden toimintaan ja käyttöominaisuuksiin on kiinnitetty erityistä huomiota..mm köhöm..vuosihuollon yhteydessä..

Näinkin vanhan yksilön ollessa kyseessä, välyksissä voi olla parantamisen varaa, melkoinen kulutus, joten käyttö tulee kalliiksi, mutta 3.8 litranen moottori takaa kiihtyvyyden, joten polkemaan pääsee ihan 'olan takaa' ja vauhdinhurma on taattu..kuitenkin vuosimallin 65 ollessa kyseessä, ei ehkä ihan sisäänajosta voida puhua, sanan varsinaisessa merkityksessä..

Ylinopeuden, voiteluaineiden tehon suhteessa kitkaan taidan jättää näissä olosuhteissa käsittelemättä zentsuurin pelon vallitessa, mutta tielle jättämisestä ei ole pelkoa..

Hilima von perjantaina-perjantai-jutut :}