Rakkaat palstalaiset,

askartelemme tänään tai humenna tai pyhinä polkupyörän. Pyöräily esim. töihin on hyvää hyötyliikuntaa, kunto kasvaa, mieli virkistyy ja kerkee ihailemaan Suomen kaunista luontoa puhumattakaan vähäpukeisista kesänviettäjistä.

Tarvikkeet:
PERUSMALLIIN rungon, tangon, kaksi pyörää, myös kahdet ilmalla täytettävät renkaat, hammasrattaita pari ja edelleen pari poljinta, sekä ketjua, satula on miellyttävä (vaikka muistelen, palstalaisissa olevan jokusen jotka suosivat pyöräilyä ilman satulaa) niin, ja lisäksi epämääräisen määrään pultteja, ruuveja, nauloja, muttereita, rikkoja, klemmareita ja niittejä (asiantunteva pyörätarvikekauppiaasi osaa auttaa tässä), purkki mustaa Miranolia (toki joku muukin väri käy). Mäyräkoira tai muuta virkistävää juomaa (tarpeellinen määrä).
DELUX-MALLIIN edellisten lisäksi pari lokasuojaa, heijastimia, valot, rimmityskello.
DELUX-MAMA-MALLIIN edellisten lisäksi kunnon taakkateline jossa on sitten mukava kuljettaa perheen ruokaostoksia kotiin.

Työkalut:
Ruuvimeisseli, öljyä (ketjuihin), leka, vasara, pulttiavain, hohtimet, pihdit, sakset, rasselia, jakoavain, Mora, korkinavaaja, saha, sorkkarauta, nitoja, pyöränpumppu ja Erikeepperiä ainaskin.

Mikäli jo omistat polkupyörän, voit tietenkin purkaa sen ja kasata uudelleen jotta pääset kokemaan oman kädenjäljen näkemisen riemun.

Aloitetaan korkkaamalla ensimmäinen virvokepullo ja siitä se sitten lähteekin..

Huomioitavaa on, että pyöräillessä on lain mukaan käytettävä asianmukaista kypärää..ehkä ensikerralla askartelemme sellaisen..tai sitten sivuvaunun uuteen pyörääsi.

Iloisen askarteluhetken teille tarjoaa

Hilima von räpäti-läppä-täti