Kuulostaa mahottoman hyvältä!

Myös se on hyvä että työ jellonan kanssa funteeraatte sen kukko-putkan etteen, mie oon ollu aeka pasmat sekasin tämän kommunikaatio-skeittarin kanssa. Tää sekos eilen iha täysin, iäntel, vilikku ja täris kaahiast.

No, miun k'ukkoin se laitteli viestiä, sillä on ihan hirviä ikävä minnuu, se sano että ala Hilima tulla kotia, on hätätila, lunta on tullu hirviäst ja tulloo lissee, sano jiäväsä nalakkiin sinne torppaan, jos mie en mee tekkee lumitöetä.

Sillä on siellä puolenkymmentä kumisaapastehtaan insijööriä ja muutama tiplomi-nainen, ehtimässä niitä koortinaatteja, ilimankos miulle pukkas eilen kaikenlaisia koorteja Osto 14.78, Myynti 14.80 näitä tul miulle koko päevän, mie lähen seuraavaks näitten mukkaan männee.

Tul mulle kuiteskii yks nii romanttinen viesti miun k'ukoltain, miuta ihan rupes köh hmm köh, ja iha punastuttaa ku muistelenkii, oli siinä vähä intimiteettisiä vivahteita..kyl sie äijäkäs tiijät.

Mutta, se minnuu vähä ihmetyttää ku se viesti alako, "ihanaiseni Selema" Se miun k'ukko on nii ikävissää minnuu että sekottaa miun nimen jo siihen nuapurin Selemaan. Selemaha lähti sinne Epspanjaa, ku sen annoppi tul yllättäen kyllää. Ni, oikeesti sen nimi ol joku Serafiina tai sinne päin, myö vua tuttavallisesti kututaa häntä Selemaks, se Unto toi sen jostain ulukomaelta.

Oonkos mie tuas eksynnä asiasta, juu, kyselkee vua miulta, mie kerro sitte missä uotte.

Niin se jellona vua lähti, iha tulloop ikävä, mie tiällä yksin teijän perrään kahtomassa.

Hölökyn kölökyn :}