Tiällä sitä ollaan; Dukkin lätäköllä, sen verran tuolla kaiskikossa shuhhiina käy...

Siinä käv nii, kun se punatakkinen partasuu käväs kuukaus sitten meijänkin torpassa, ol hiällä miullekkii, Hilimalle paketti. Ol nimittäin tuo rumempi puolisko, eli mr Kukko kirjotellu sille, että pitäs suaha semmonen kommunikaattori tai joku perk.. navikaattori että ossois tuo akk..ei kun rakas Hilima-vaimo suorinta tietä kotija tuolta Mualiman-navalta.

On tässä kuukauven päevät sukkuloitu tämän värkin kanssa ees-sun-tuas ja ympärikkii, alakaa tuo näläkäkkii huikoo joten arvelin Dukki kysästä jos kiireiltäsi jootasit vaikka MarkaReetat tarjoomaan muikkukukon (löytyy aina Hiliman repun pohjalta) painikkeeks? Ruppee tuo kot'kalja vähä tympimään.

Siitä tul mieleenkii, että vähänkö mie sääkähhii ku jellona tulla tupsahti yht'äkkä ettee, siinä alako alushousun puntit tutisemmaan, mutta hiä ol iha kiltti jellona, juotiin loput kot'kaljan rippeet iha jäitten kera, anto niitä hatustaan. Sitä mie vähä ihmettelen ku melekoset pakkasetkii on ollu..kai hiä arvel että naatittaan nyt kylymästä ihan kunnolla että ossoo lämmöstä nauttia, ol etelään menossa.

Mie se jiän aina lörpöttellee, sitä se k'ukkoki aina sannoo. Jos sen drinksun saisin nii sit vois ottaa taas suunnan kohti Puijon tornii. 

Kyssäri: Voisko olla mahollista että mr k'ukko ois poistanna tästä navikaattorista kotikoortinaatit?

Jää miettimään totennäkösyyttä..

Hilima Von Fish-Kukko
(laasuttaan: "vosuus vishhh-kuko")