Ihanaa joulukuista, sateista ja pimeää iltaa, rakkahat palsta-palleroiset!! Tänään rakennamme joulunajan ihania kynttilöitä.

Otappa esille tutut askarteluvälineet, höh, tarvitseeko niitä enää toistaa..varmuudelta, erikeepperiä, Mora, lypsyjakkara, sakset, rautanauloja, Miranolia, koppa Öhveliiniä virvolleeksi ja vielä vasara. Tietenkin kipsiä tai sementtiä muottia varten. Kynttiläsydämiä, niitä mihin tuli sytytetään. Vanhoja kynttilän jämiä..(Hilima on kierrätyksen kannnalla)

Ota jääkaapistasi päärynöitä kurkkuja ja porkkanoita, vala muotti kipsistä tai sementistä..anna jähmettyä. Kun muotti on valmis sulata kattilassa kynttilän jämät ja valuta ne muottiin, sydännauha sinne väliin,, ai miten ihania kynttilöitä saatkaan. Nämä muodoiltaan ovat ihanteellisia lahjoja, varsinkin yksinäisille vanhoille piioille tai omaan käyttöön..tulee kivasti syksyn sadonkorjuu mieleen..

Asiasta viiteenkymmeneen..kylläpäs oli mahottomat linnanjuhlat, Hilimakkii oli tasan viistoistaminnuuttia sisällä kun, Saali, se vallaton pikamies ihan välttämättä halus raahata Hiliman sieltä ulos..enempää ei sitte kerrotakkaan..huh huh.. kovat oli jatkot..

No niin, Hilima päättää tämänkertasen katsauksen tähän..

Ihanaa Suomi-90 v. jatkoa kaikille.

Hilima von-hali-pitkästä-aikaa :}