ulukomuojosta huolta pittee. Mie ainaskii joka uamu vetäsen vähän maskarroo ripsiin ja hutasen punnoo huuliin, tahtoo männä aena vähän kiireeks nuo uamut ko se kellokkii soi aena viimmesellä minnuutilla.On miulla semmonen piutipäkkikkii tuolla repussa aena mukana siltä varuilta jos jootuu äkkisesti kaanistummaan, juu, joskus 80-luvulla mie sen sinne survasin..täätyy ihan muistella.

Sit mie aena saanan jäläkeen laetan papiljotit piähän, nykyvään ne on semmossii rullasii jotka kuumennoo omassa lootassaan. Kyllä se tuo nuapurin Unto kerran säikähti minnuu ko tul saanavastoo tuomaan, miun piä höörys ja ol kaiken mualiman roinan peitossa. Niih, mietityttää nuo miehet välillä, saanavastallekkii ois enemmän käättöö ennen saanaa..

Puhtaus on puolet ruokoo, on joku sanonna, mie kerran luin jostain tyttölöijen lehestä että ko laettaa kurkkuviipaleita nuamalle iho jotenkii virkistyy. No, eihän miulla siihen hättään kurkkua ollu nii mie tommattiviipaleita pläjjäytin nuamalle. Kauvoo mie en niitä malttanu pittee ko piti tuas männä, joten en sitte tiijä oliko sillä nuamiolla mittää virkistävvee vaekutusta Hiliman jo ennestään kuulaalle iholle. Nii, siitä puhtauvestahan miun pit puhhuu, mie oon käättänä tuota Mäntysuopoo, se on melekosen riittossoo ja on aena niin reesi olo ja tuoksu, tuntuu ko ois matotkii jatkuvaan pestynnä.

Vuatteista vielä; miulla on aena leninkit silitettyinä, Hilima ei ryppyssii mekkoja käätä. Mie pijän tuon Viänäsen kot'kaljoissa ni sen emäntä silittää miun retonkit siitä hyvästä.
On miulla semmossii kausia et mie käätään sammoo värrii, tännäänkin miulla uamulla ol vaavan-vaaleanpunanen kausi, nyt miulla on vijoletti ja illalla ehkä orassi..Jooluna tieteskii mie käätän vua punasta ja piäsiäisenä keltasta.

Mänhän tuo tuas juaritteluks, mutta vastaus = pittää! :}

Hilima von viimmeistellöö-ihteesä-tuas-viimmetingassa