Ethän sie mikkää vanha ole, Ankka murreimmassa iässä..mut se on jo vakavanpaa jos sinnuun on iskennä se alts'einarin-tauti!

Mie voin ihan aistia sen hartauven ja henkellisyyven, mitä teidän kahden sielunveljen, Sinun Don Duck ja Äijäkkään, kohtaamisessa on ollut..
No oishan se ollu melekosen retteetä olla läsnä, ois suannu sekkiin Restaurantte uuven sisustuksen..Toisaalta, mie tykkään enemmän Makedonialaisten autokauppiaitten jutuista.

Jaa,,en kyllä nyt sua yhistettyä mitenkään kuka "don" siellä ois mahtanna olla..Repale Sorzza? Topias Sorzzakossu? Vai itse Don Rosa??

Voe kraisleri sentään!! Onko tämä joku kyselytunti, hä? No, näin meijän kesken, EN tietenkään ponua polttele..Mie vua jalostan viljaa juoksevaan muotoon, niihh, SE on vua yks muanviljelyksen tuote.
Pannu on vanaha A.I.Virtanen ja tis..ei ku jiähytys totteutettaan J.B. von Liebigin avustuksella..
Mie voisin olla vähän kiinnostunut siitä :} [tässä *repes*..hävytön] siun Don Sorzetan laumasta..pannaan koko paketti.....jos siinä tojellakkiin on oktaavit kohillaan ja ponteva eliksiiri.. :}}

Jahaas..sitä ollaan tulossa ihan suoraan iholle..Suathan sie tietennii virtuaalihalata, mutta ihan vuan siks, että luppoot pittee sen pyrstös pitkänä.

Dota-tota-noin, kuuleppas sie Ankka, miulla ois mielessä jottain..nooh..pisneksiä tietenniin, missä mie voisin hyödyntää tuota siun "Elvis-lantio-vikkoo"..ja meleko varmasti se, ainaskii väliaikaisesti helepottas..kettinkitkii ja vyö voes olla hyödyllisemmässä käytössä..

Nytpä männee Hilimalla kiiruuks..jatketaanpa Dear Charming Don Duck joku toinen kerta:}

Hilima von "hit-me-you-best-shot" :}