Hain tässä männä viikolla teltsun huollosta..tuli muuten kaukosäätimen patterinvaihto kalliiks, mut onneks ei ollu mitään vakavempaa..

Tv:n ohjelmatarjonnasta voisi mainita muutaman sanan; minua ihmetyttää runsas sinkkusarjojen määrä, lähes kaikki Starat ovat sinkkuja.
Puuha Pete..seurustelee, viettää kaiken aikansa puskutraktorin, kaivurin, nosturin ym. härveleiden parissa vaikka ympärillä pyörii viehättävä Anni..
Mikko Mekaanikko..milleniumin MacGyver, keskittyy vaan korjaamaan 'milloin mitäkin' noteraamatta millään lailla sitä misua joka sarjassa häärii..
Ti-Ti nalle..jää täysin jalkoihin ohjelman toiselta sinkulta tiukka-trikoo-Arja-tädiltä..oisko ohjelma tehtykin iseille..?
Iki-nuori siloposki Nukkumatti..se sälli joka saapui lasten luokse milloin minkinlaisella kulkuvälineellä. Ei oo kundia näkynyt vähään aikaan..veikkaan että on toipumassa kauneus-kirurgisesta-kasvojen-kohotuksesta ja porhaltaa kohtapuoleen jälleen katsojien iloksi entistä ehompana.
Sitten vielä tulee mieleen se Hirmuinen Rölli, joka metsässä kölli, asumuksenaan tölli, jossain melkonen pölli ja muuten niin mölli..juu..Satu suomalainen..no..kansa on taas äänestänyt..se sinkku-sarjoista..

Dokkareista mielenkiintoinen on uusintana tuleva 'Käynti lääkärin luonna' jossa käydään ihka oikean lääkärin vastaanotolla ja hän vastailee mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Tarvitseeko lääkäriin menoa pelätä? Parantuuko korvasärky syömällä korvasientä? Parantaako puoskarilla piipahdus pahan pakotuksen? Milloin saan finnejä tai poikaystävän?

Kauhusarjoista tulee mieleen Teletapit..kirmaillaan aurinkoisella niityllä 'pikku pöhnässä' taputellaan vatsaa ja hoetaan 'Tiivi-taavi-Hipsu-Laa-laa-Pai' ja on niin helvetin hauskaa..Päivän dokumentti tulee jonkun vatsa-teeveestä kahteen kertaan, kun eka kerralla ei kaikki mene jakeluun..

Draamaa - Franklin..ah niin ihanan opettavaisia tarinoita 'paha saa aina palkkansa' ja kotiarestia, viikkorahan menetyksen, pleikka-kiellon, puhumattakaan Habosta, viikon ajan joutuu viemään roskat (ilman alkon-pussi-bonusta 50c, siis jos roskat ovat alkon pussissa), etsimään parittomia sukkia..

Oma lukunsa on viihdyttävät tietovisailut, toiseksi jää Bonuksena-Tuplaat-Kuitit-Kirsti siinä mökästyksen määrässä mikä sunnuntai aamuna töllöstä lävähtää kun Suuri kupla alkaa..ei tiukkahermoisille eikä jomotuksesta (kihti, reuma) kärsiville.

Eilen bonjasin ihan uuden jännitävän reality-sarjan, tulee joka päivä - Keno & Ässäarpa..harmittaa vaan montako tuotantokautta olen missannut..

Hilima von muutama-sana :}