Äijäkäs sentään..miun pit lukkee iha kahteen kertaan siun viesti, meinaatko että pitäs tehä sotatila k'ukkoo vastaan? Mie taijan ottaa siun neuvoista vaarin, oot sie niin viisas mies, kiitos. Onhan se ennenkuulumatonta että kuukaudessa unohtaa vihityn eukkonsa nimen. Helekatti!

Sähköjä mie en sua katkaistua tiältä käsin, ku se Selemakkii on pois, hiä viihtyy pimmeessä joten ois varmaan suannu meijänki sähköt pois. Mutta paskapaperi sieltä on ainakki loppunna, ku lähtiissä ol vua yks rulla. Mie lähtiissä sulattelin pakastinta ja vein pakassteet ulukovarastoon, ei se k'kukko niitä sieltä ossoo ehtiä, ja luulempa että jiäkuappikki alakaa olla meleko tyhjä. Siinähän muistelloo nimiä, ku näläkä kurnii ja sanomalehteen pyyhkii..

Mie luulen että paikallinen osula pärjää melekosen hyvin, kuules, ne myyvät noita vaippoja tappiolla, ja tietenkin siellä on koko kylän vaippa-kansa ostoksilla, ei helekutti meinoo parkkipaikalta piästä pois. Mie en sinne tunkuu mene, sit toiseks, missään ei oo niin paljoo Hilimoo tuijottelevvii miehii, melekein kuola valluu samalla lailla ku tenavaltakkii joka istuu ostoskärrissä. Mikä siinä Äijäkäs oiken on ku nuoret tuoreet isät kahtelloovat syntinen pilike silimäkulumassa tämmössii kypsii keski-iässä olevii hehkeitä naisia?

Mie laitan ne saapastehtaan insinörtit sinne paikallissee soitto-ruokallaa, siellä on ussein naesten tanssit, siinä suavat kyytiä, ja syvällisemmät kehitys-rupattelut on sitte heistä ihtestää kiinni.

Mie jätän nyt sen Kukon nimen pois omastain, ja se on rotesti. niih.

Hilima Von Fish