Jaa, johan on kyssäreitä, miten mie nyt ossoisin kuvvailla mittään "lyhyesti muutamalla rivillä". Ihan mahoton yhtälö.

Eläviä kuviahan mie kahtelen oikein mieluusti. Parasta toimintajännäriä näkköö lähheisen puiston hiekkalaatikolla, siellä pikku-Roope ampuu kuularilla ohikulkijoita tai oravia ja pikku-Jasmiina joko heittelee tai hakkaa kivillä pienempiä leikkijöitä. Romantiikan nälkään kun seuroo nuapurin Seleman ja hänen uuven miesystävän kuhertelua. Draaman makkuun piäsöö Esson puarissa, kun Ryynäsen emännyys tulloo ukkoosa hakemaan..

Mussiikkimakunhan miulla on erittäin monipuolinen. Jos nyt jottain staroja mainihtisin..Reterik on niin mahottoman seksy, Matti & Töppö ovat niin söpöjä ja Dänny on aina niin nuorekas ja vauhikas.

Mie pukkeuvun silleen niinkun mielialan mukkaan, miulla on sinisiä kausia ja keltasia kausia jne. esim aamulla pukkeuvun kaikki vuatteet vihreetä ja illalla voi olla jo vijoletti kausi menossa, niih.
'Pohjaton' reppuhan miulla on aina mukana, pohjaton siks että sinne mahtuu kaekki tarpeellinen sorkkarauvasta kalakukkoon ja tietennii piuti-päkki, tosin sen sisällön mie oon vaihtanna viimmeks 80-luvulla.
Jalakineissa mie suosin tarra-lenkkareita, ne niinkun pyssyy parhaiten miun vaahissa.

Miulla ko ei usseinkaan ole vappaa-aikoo, ko aina mie oon mänössä tai tulossa. Jos harrastuksia tässä tarkoitettaan niin niitähän riittää, mäkihyppy, Hormooni Sisters kirkkokuoro, kuviokellunta avannossa, mäki-autoilu, Vanhoja piikoja immekkäitä seuratoiminta, pilikkiminen ja tietennii askartelu.

Mie pijän aika epätodennäkösenä että mie voittasin miljoonan, ko mie en ikkään veikkaa tai lottoa, joten semmoisella ropleemalla miun ei tarvihe piätäni vaevata. Vaekka Viking-lotto arvonta on yks miun lemppari sarja töllöttimessä.

Hilima von-jonnin-joutavan-paskan-saivartelija :}

[email protected]