mutta emme myy Volvoa..koska, "vielä on kesää jäljellä tulee paljon" ulkomaalaisia turisteja..Rallattelu sijansa saakoon, ja asiaan.

Kuten tiedämme, valtaväyliemme varsilla lukuisina esiintyvät hirvivaara-liikennemerkit kiinnostavat eksoottisuudellaan ulkomaan eläviä ja niiden kadokki on suurimmillaan elokuussa. Eli niitä pöllitään matkamuistoiksi turistien toimesta, joten..tänään askartelemme hirvivaara-liikennemerkkejä ja kauppaamme ne ulkomaalaisille.

Tarvitset erikeepperiä, sakset, värikopiokoneen, tarra-arkkeja, kolmion muotoisia pahveja, punaista keltaista sekä mustaa Miranolia, tikkaat, voipaperia, kynän ja erinäinen määrä Köhviä, Ölviä tahi Lappalaista virvoittaaksesi itseäsi yleishyödyllisen puuhastelun lomassa.

Googlaa kyseinen liikennemerkki netistä malliksi ja etsi kuvaa vastaava hirvivaara-merkki jostakin tien varrelta. Kiipeä tikkaita apuna käyttäen piirtämään läpi voipaperille merkin yksityikohdat, elikkäs hirvi ja muut ääriviivat. Maalaa mallin mukaan. Ota värikopiokoneella tarvittava määrä kopioita tarra-arkille ja liimaa ne pahvin palasille ja leikkaa mallin osoittamaan muotoon.

No niihh, sitte vaan torille tahi valtaväylän varteen kauppaamaan turisteille eksoottisia-hitti-matkamuistoja..

Hilima von hilima-vaara :}