No niihhh..Rak'a'hat palsta-palleroiset..Pääsiäisestä on päästy ja tipuilut, kukkoilut, kanailut ja munailut ovat jo takanapäin, joten voinemme virittäytyä arkisen aherruksen pariin (meitsy on jostäin syystä vähän myöhässä)..

Näin kevään kynnyksellä mieluusti haluamme reippailla ulkosalla ja nauttia puhkeavan luonnon kauneudesta (paljastuneet koiran paskat, roskat, tyhjät pullot ym.) esim pyöräilemällä. Kuitenkin monille meistä maantiepöly aiheuttaa ikävää silmien punoitusta, nenän valumista sekä kuivaa yskää.

Helpottaaksemme keväisiä pyöräily-sessioitamme, askartelemme tänään, huomenna tahi viikonloppuna lakaisu-koneen.

Tarvikkeet: Polkupyörän, pari katuharjaa, kastelukannun, 50l vesisäiliön, pätkän letkua, vedennostopumpun, ilmastointiteippiä, ja perinteiset tarvikkeet ( = erikeepperiä, mora, sakset, purkki/pari miranolia, tenoja, rautanauloja, silkkipaperia, turun sinappia, lypsyjakkara, norttia ja virvoittavaa juomaa esim. mäyris öffeliiniä tai köffeliiniä tai kössyli).

Ohje: Polkupyörän terminologia on minulle hieman vieras, joten jos oikein olen ymmärtänyt kiinnitä kastelukannu ohjaustangon 'haarukkaan',,katuharjat ohjaustangon kädensijojen 'keskipuolelle' ilmastointiteipillä..Vesikanisteri taakkatelineelle, edelleen ilmastointi teippiä apuna käyttäen..Kiinnitä letku kastelukannuun ja vesikanisteriin johon asennat vielä vedennostopumpun ja..aivan oikein ilmastointiteipin avulla..

Ou jee..Näin.. Sinulla on aivan ihka-oma lakaisukone..ja keväiset pyöräilyretket sujuvat ilman ikäviä pölyn aiheuttamia sivuvaikutuksia.

Ihastuttavia hetkiä kuntoilun ja kevään merkkejen tarkkailun merkeissä..

Toivottelleepi

Hilima von tra-la-lal-lal-lei :}