Rakkaat Höpö-nassut, edellisestä askarteluhetkestämme onkin kulunut jo tovi, johtuen siitä että minulla on ollut tilapäisesti peukalo keskellä kämmentä. Mutta nyt asiaan.

Sorsanmetsästyksen alkamisen johdosta ajattelin ensin että askartelisimme kaksipiippuisen haulikon, mutta..en löydä mistään toista pyöränpumppua, josta niin kätevästi tulisi piippu (oon muuten tsekannut lusikkalaatikon, sängynalusen, lääkekaapin ja pyykkikorinkin).

Joten tänään askartelemme jousipyssyn. Tarvitset taipuisan puu-kalikan (oksa tai vastaava) vahvaa narua tai köyttä, halkoja (niistä vuollaan nuolet) elikkäs Mora olisi myös kätevä, erikeepperiä, sakset ja paska-maanantain ollessa kyseessä virvoketta erittäin tarpeellinen määrä.

Taivuta kalikka/oksa haluttuun kulmaan ja sido köysi ensin toiseen päähän ja sitten köyden toinen pää kalikan toiseen päähän, sitten se silleen viritetään niin kun tiedätte, yksinkertaista vai mitä..Sitten koko poppoo vauvasta-vaariin vuolemaan nuolia..oikein yhdistävä ja perhettä lähentävä ilta-puhde.

Tämän illan kun ahertaa reippasti nuolien parissa voikin jo huomenna varhain lähteä sorsa-metälle. Suosittelen seuraamaan pulla-sorsa-mummoja, heillä on yleensä tiedossa hyvät sorsa-apajat. Siinä vaiheessa kun mummeli on tehtävänsä suorittanut ja häipyy on hyvä aika aloittaa sorsastus, linnut nimittäin ovat kivassa pikku rykelmässä nieleksimässä viimeisiä muruja joten on suuri mahdollisuus osua johonkin niistä..metsästys-onnea vaan kaikille..

Näin lintu-influenssan aikaan on oikein hyvää siedätys-hoitoa syödä mehukasta sorsapaisita, nam.

Hilima von robin-hood :}