Tulossa on
Kirjoittanut: Hilima Von Fisu-Coco   30.1.2006  klo 18.58
       
Siulle Äijäkäs, Fisus Rätei & Lumpui (muistathan että se laasuttaan: Vosus) fapriikilta miun uusinta 2007 disainia. Sarka-pöksyijä, verkkopaitoja ja laamapaitoja ja sitte sellaisii seksyjä aluspöksyjä millä villihet rouva Äijäkkään ihan varmasti.

Kyllä mie ihmettelen että missä ihmeen mielentilassa sie meet semmoisii luppailemmaan..miulla tullee mieleen vuan sen yhen asian jäläkeen..Siehän oot järjestännä ihelles melekosen elinkautisen, ei siusta mittään homo-puppelia sua tekemälläkään, kyllä sie sellanen Harald Himunen uot ;}

Toisaalta mie en siuna ois yhtään huolissani, rva Äijäkäs mahtannee olla sen verran fiksu ja filimaattinen jotta sinuna mie pitäsin hänestä ihan kaksin käsin kiinni, ei teille eroa tule. Ja muista ettet häntä ainaskaan yksin laske sinne teijän paikallisseen Osulaan.

Siinäkkii siun rouva ol oikeessa, perskuta-rallaa ku piäsee veekassii polokemmaa, siinä unohtuu kaikki ukonturjakkeet, nii ja se pittää olla sitte punanen.

Miehä tulisin sinnuu lohuttammaa, mutta luulen että unohettaan se siu eroasia, myö voetas pittee sellanen stratekia-miitinki vaekka siellä siun kanta-puarissa, ja sitte männää vaikka piknikille johonki syömään muikkukukkoo ja juomaan sitä miun kot'kaljaa, mie voisin tehä siihen tarkotukseen vähä täräkämmän liemen:} vae mittee sanot. Rva Äijäkkäälle sitte sanot että oot piskeksiä vuolemassa, mie en halluu mittää hysteerisiä kohtauksia, mie oon kunniallinen naenen.

Ae niin, elä sie huolehi tää suapas-nööri ei ossoo naputella mittää muuta ku tuota miun kommari-skootteria, mie oon vähä siihen tulokseen tullunna, ihan harmiton tappaus.

Taitaa Dukki olla vähä ikävissää, ei uo kuulunna hänest mittää.

Mie taijan siemasta vähän kot'kaljaa tiällä takkatulen ja revontulten loimussa.

Hilima :}